districte7pilates@gmail.com

     

saps una mica més de...

Disticte7 Pilates

així és com som

En Districte 7 Pilates nos dedicamos a brindarte un entorno cómodo y seguro para tus clases individualizadas de Authentic Pilates, con la seguridad que te da tener tu monitor al lado para realizar las posturas adecuadas a tu nivel y objetivos.

Un ambiente acogedor, música suave y una iluminación cálida es el entorno ideal que te permite enfocarte plenamente en tu práctica de Pilates y avanzar en tu bienestar dentro de una experiencia placentera.

Clases individualizadas de Auténtico Pilates en Barcelona

L'estudi

Per què pots triar Districte7 Pilates en lloc d'altres

augmenta la teva flexibilitat
Authentic Pilates li proporcionarà una major flexibilitat amb classes individualitzades i adaptades al que realment necessita.
Enforteix el teu cos
Verás cómo tu musculatura se fortalece. Un cuerpo más fuerte, más resistente, más flexible que sin duda, previene lesiones.
Postures perfectes
Classes personalitzades, instructors certificats i equips especialitzats i nets li donen la seguretat de realitzar correctament les postures perfectes de Pilates autèntics, sense por d’errors i lesions.
augmenta el benestar del teu cos i ment
Pilates autèntics no només es tracta de millorar físicament la seva força, resistència, coordinació o flexibilitat. Reduir l’ansietat, l’estrès, augmentar el vostre benestar i mirar millor també són benefits que us fan sentir renovat@.

Els preparadors

L’equip

Laura, director del Districte7 Pilates Studio, és un professor certificat de la prestigiosa Escola Espanyola de Pilates< Autèntic/ (Eap) i format a mans del mestre Fabien Ferrino Menegon, que es va formar amb l’únic professor certificat pel mateix Joseph Pilates i hereu dels seus coneixements, Romana Kryzanovska.

Ensenyant-vos els autèntics Pilates
L’equip de professors del Districte 7 Pilates és una part fonamental del nostre èxit en la pràctica del mètode Authentic Pilates.
Monitora de pilates en Barcelona enseñando el Auténtico Método
professors certificats
Tots els professors estan certificats per Eedap, que garanteix un treball homogeni i d’alta qualitat en cada sessió.
formació d'avantguarda
A més, tots els us entrenen contínuament a l’escola, i això ens permet mantenir-nos al dia i a l’avantguarda de l’ensenyament de Pilates Autèntics.
Profesores certificados en Pilates siguiendo el auténtico método y con un equipamiento especializado

L'equipacio

Equips especialitzats per acompanyar-te perfectament en els teus exercicis

equipament per a autèntics pilates
L’equip que trobaràs al nostre estudi et garanteix una pràctica segura, eficaç i agradable de Autèntic Pilates.
poder fer Pilates amb seguretat
L’especialització dels nostres dispositius permet realitzar correctament el repertori d’exercicis que s’adapten a les seves necessitats i objectius.
equips especialitzats
Teniu a la vostra disposició un equip especialitzat d’alta qualitat que us acompanya en els vostres exercicis.
neteja que proporciona comoditat
Ens assegurem que el nostre equip sigui net i higiènic després de cada ús per garantir la seva seguretat i comoditat en cada sessió.